Физиоцентър Атлас е разположен на удобно, леснодостъпно място в кв. Студентски град в непостредствена близост до Национална спортна академия "Васил Левски" и Зимен дворец на спорта. На 3 минути има спирка на автобуси 94, 102 и 280. Също така може да достигнете при нас и с автомобил, като места за паркиране може да откриете около центъра.

Центъра разполага с два лекарски кабинета и кабинети за процедури, Зала за късна рехабилитация и занимания по Пилатес Реформър, както и Зала за функционални тренировки.

Кабинетите за терапия са оборудвани с най-съвременна апаратура за физиотерапия и ще ви посрещнат в уютна обстановка. Два от кабинетите са леснодостъпни и за хора със затруднено придвижване.

Залата за късна рехабилитация и занимания по Пилатес Реформър разполага с всичко неоходимо за осъществяване на рехабилитационни мероприятия, целящи пълно възстановяване на функционалното ви състояние. Уредите за Пилатес Реформър са от най-ново поколение и с достатъчно пространство между тях, за да се чувствате комфортно, докато изпълнявате упражненията върху тях под ръководството на терапевтите ни. Към залата има мъжка и женска съблекални, с бани и тоалетни, така че спокойно да се освежите след положените усилия.

Залата за Физиофитнес или функционални тренировки дава множество възможности за целенасочено натоварване съобразено със специфичните нужди на вашето тяло, които се определят от нашите специалисти. Избрали сме както класически, така и новаторски решения, целящи само едно - възстановяване на здравословното ви състояние и оптимизиране на двигателните ви модели. Залата разполага с мъжка и женска съблекални, с бани и тоалетни, така че спокойно да се освежите след положените усилия.